FUAR ÖZETİ

Plast Eurasia İstanbul 2016, 26. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı 7 – 10 Aralık 2016 tarihlerinde Tüyap tarafından PAGEV iş birliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Plast Eurasia İstanbul 2016 Fuarı 41 ülkeden 957 firma ve firma temsilciliğini ve 84 ülkeden 48.725 profesyonel ziyaretçiyi bir araya getirdi. 26 ülkeden alım heyeti fuarda ağırlandı. Fuarı en çok ziyaret eden ülkeler arasında İran, Cezayir, Bulgaristan, Irak, Suudi Arabistan, Ukrayna, Azerbaycan, Fas, Tunus, Almanya yer almaktadır. Profesyonel ziyaretçiler plastik sanayi, ambalaj sanayi, plastik hammadde, makine sanayi, kimya sanayi, plastik otomotiv, kalıp sanayi, geri dönüşüm, otomotiv ve yan sanayi ve makine yan sanayi gibi alanlardan fuara geldi. Yapılan anket sonuçlarına göre fuara gelen ziyaretçiler % 95 oranında fuarı tavsiye ediyor. Sektöre büyük katkı sağlayan fuarda ziyaretçilerin % 74’ü fuarda yeni müşteriler edindiğini belirtti.

Katılımcı ve ziyaretçi sayılarını her yıl arttıran Plast Eurasia İstanbul Fuarı’na bu yıl geniş kapsamlı tanıtım faaliyetleri sonrasında 50.000’nin üzerinde ziyaretçi gelmesi hedeflenmektedir. Bu yıl 27.si düzenlenecek olan Plast Eurasia İstanbul Fuarı 6 – 9 Aralık tarihlerinde kapılarını açıyor olacak.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN